Nu tar vi nästa steg i Fotofabrikens utveckling!


Efter 23 år i våra lokaler på Trozelligatan flyttar vi till Slottsgatan 107 under året för att stärka samarbetet med reklambyrån Beegleton. Flytten kommer inte att påverka vårt arbete med att fotografera barn, familjer och brudpar, den ger oss enbart möjligheter att hjälpa våra kunder inom fler områden. 

Vi kommer att bygga upp en ny studio i en kreativ miljö. Det kommer ge oss utökade möjligheter att bygga upp olika scenarier för olika ändamål, både vid privata fotograferingar och ¬vid företagsfotograferingar. Vi kommer att fortsätta producera kvalitetsutskrifter och även utöka det sortimentet i form av roll-ups och andra produkter. Tillsammans kan vi även investera i ytterligare utrustning för att utveckla båda företagens verksamheter. 

En av de roligaste delarna i att vi tog beslutet att flytta är att vi kommer få fler kollegor. Det innebär att vi blir fler som kan kläcka och utveckla idéer vi inte kommit till skott med att förverkliga. Det innebär också att vi kan bli vassare i spetskompetens inom våra olika områden.

Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till våra nya lokaler!