Bröllopsfotograf

-Låt oss fota era bröllopsbilder

Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop? -Vi fotar och filmar er kärlekssaga

Fotofabriken är en bröllopsfotograf i Norrköping. Vi har arbetat med bröllopsfoto i över 20 år och älskar verkligen den kärleksfulla stämningen vid bröllopsfotografering.  

 

Som bröllopsfotograf vill vi fånga kärleken, bröllopet och festen – med alla dess dofter, smaker och känslor, på bild. Vi vill fånga de där små kärleksfulla ögonblicken som så snabbt flyger förbi. 

Som den varma kramen från svärmor, när mamma håller tal eller när pappa torkar tårarna med skjortärmen. 

 

Söker ni en engagerad bröllopsfotograf? Här är vi! Vi ger er tips och råd längs vägen. Från första planeringsmötet till bröllopsdagen. Inget lämnas åt slumpen. Vi har tålamod och förståelse för att ni är ovana inför kameran – och vi törs lova att vi som bröllopsfotograf får er att slappna av. 

 

Ta en titt på vår hemsida och vårt galleri. Läs vad våra kunder tycker om oss. Känns det rätt, ja då är det säkert det. För vackra bilder skapas när förståelsen, engagemanget och personkemin finns där. När vi trivs, skrattar och har roligt tillsammans – ja, då blir det fina bröllopsbilder. Bröllopsfotograf östergötland


Bröllopfotografering pris

Vårt grundpris är 3 900 kr, då ingår två timmars fotografering. Eftersom varje bröllop är unikt, så får ni hos oss själva hur ni vill utforma paketet för ert bröllopsfoto.

I våra bröllopspaket ingår alltid

  • Planeringsmöte
  • Support före, under och efter bröllopet
  • Rekognosering av platsen för bröllopet
  • Råd och idéer inför foto av bröllopet
  • Bildkonsultation och urval av bröllopsbilder
  • Backup på era foton i 5 år


Prisexemplel:

- 40 st digitala bildfiler i webbformat, 4 000 kr
- 25 st bilder i ett personligt album, 3 200 kr 
- 20 st designade tackkort, 700 kr
- Inramad förstoring i storlek 30x40 cm, 1 300 kr
- Extra fotograferingstid, 1000 kr/tim

Svartvitt

Varmt ljus

Färgstarkt

Kallt ljus

FÖRE BRÖLLOPET

– en kärleksfull planering

 

Datumet är satt, platsen är vald och nu väntar förberedelser för ert bröllop. Nu börjar jakten på den vackraste bröllopsklänningen, den bästa toastmastern, den finaste vigselringen och brudbuketten.  Någonstans däremellan ska ni också fixa inbjudningskort, smaka av tårtan, besluta om de små detaljerna – och javisst ja, boka en bröllopsfotograf! 


Vad ska man då tänka på när man väljer fotograf till sitt bröllop? Jo, hitta en fotograf ni gillar, som har tålamod och förståelse. Som får er att känna er bekväma framför kameran. Som finns med er under resans gång som ett bollplank. Som tar sig tid och har ett äkta engagemang. 

 

Ett första steg är att boka ett möte med oss. Då går vi bland annat igenom planeringen, budgeten och önskemål om stil på bröllopsfotot. .Är det romantiskt, naturligt eller traditionellt? Ska det kanske vara lekfullt, äventyrligt eller klassiskt? Vill ni ha svartvita eller kanske mer färgstarka bilder?

 

Då bestämmer vi också om vi ska ta foto på förberedelserna, vara med på själva vigselakten och kanske fotografera under själva middagen. Vi hjälper er gärna med tidsschema och logistiken kring fotograferingen. Vem tar till exempel hand om de små eller ser till att planerna går i lås under bröllopsfotograferingen? 

 

När bröllopsdagen börjar närma sig hör vi av oss till er och stämmer av att allt är under kontroll. För nu är det snart dags för bröllop – och bröllopsfotografering.

PÅ BRÖLLOPSDAGEN 

– när kärleken flödar 

 

Ett bröllop är ett minne för livet. Det är någon ni kommer minnas med värme lång tid framöver. Men oftast bleknar minnena med tiden. Då är det underbart att plocka fram albumet med era bröllopsbilder.   

 

Som bröllopsfotograf är vi gärna en del av er stora dag. Som ett team. Vi fotar er innan och under själva vigselakten. Det är precis som ni önskar. Vi guidar er, steg för steg. Fångar ögonblicken. De små stunderna av lycka. Som när blickar möts. När vännerna dansar flamenco eller när farmor ger farfar en blöt puss. Och skapar det perfekta bröllopsfotot.

 

Tillsammans med bröllopsbilder av alla gästerna, den vackra maten, dofterna, musiken som spelades, skratten och glädjen skapar det helheten, er kärlekssaga – förevigad på bild.  

 

EFTER BRÖLLOPET

– när festen är över

 

Tårtan har ätits upp, musiken tystnat och brudklänningen hängts upp på galgen i garderoben. Bröllopsdagen är över, men ringarna sitter där på ringfingret och kärleken är stor. Nu ska ni snart få ta del av era bröllopsbilder. De som berättar om er kärleksfest.

 

Vi träffas här hos oss. Innan mötet har vi fört över alla bröllopsbilder till en dator. Vi gjort ett urval av och redigerat de bilder som vi tycker är bäst. Tillsammans med en kopp kaffe och en liten chokladbit går vi igenom dem. Återupplever stunden. Skrattar och minns. 

 

Ni väljer ut de bröllopsfoton ni vill ha. Vi förstorar bilderna, skriver ut i vår storbildsprinter, ramar in eller sätter in i fotoalbum. Ni kan också få bröllopsbilderna levererade digitalt. 

 

Som bröllopsfotograf sköter vi hela uppdraget, från ax till limpa. Det säkerställer högsta kvalitet och skapar trygghet för er som kund. När allt är klart slår vi dig en signal så du kan hämta dina bröllopsfotografier – ögonblick att bevara. 

Ni väljer ut de bröllopsfoton ni fastnar för. Vi förstorar bilderna, skriver ut i vår storbildsprinter, ramar in eller bygger ert fina fotoalbum. Ni kan också få bilder levererade digitalt.

För att säkerställa högsta kvalitet sköter Fotofabriken hela uppdraget. Det är en trygghet för dig som kund. När allt är klart slår vi dig en signal så du kan hämta dina bröllopsfotografier.

Behöver du mer inspiration?

Kolla in vårt galleri

Bröllopsfotograf pris - vad kostar en bröllopsfotografering?

Priset för en bröllopsfotograf beror på hur länge du vill att vi ska vara på plats. Vi skräddarsyr oftast paketlösningar för bröllopsfoto. Vår grundavgift är 3 900 kr. I det priset ingår två timmars fotografering. Därutöver kan du välja antal bilder, förstoring, inramning eller att vi ska fota mer av bröllopsdagen.

Vad kostar en bröllopsfotograf i timmen?

Vår timkostnad är 1 000 kr per timme utöver vår grundavgift på 3 900 kr, där två timmars foto ingår. 

Vad gör en bröllopsfotograf?

Som bröllopsfotograf fångar vi de fina ögonblicken under bröllopsdagen. Du väljer själv om du vill att vi ska fota förberedelserna innan vigseln, vigselceremonin, porträtt, gruppfoton, middag och mingel. Vi redigerar sedan de bröllopsbilder du väljer ut och gör förstoringar som vi ramar in eller sätter album.   

Hur lång tid tar en bröllopsfotografering?

Du väljer själv hur lång tid du vill att vi ska vara med under ert bröllop. Minsta paketet är två timmar.

När ska vi boka en fotograf till vårt bröllop?

Som bröllopsfotograf blir vi snabbt uppbokade, särskilt vid högsäsongen under sommarhalvåret. Vårt tips är därför att boka så snart som möjligt, gärna när datumet för bröllopet är bokat – eller varför inte redan när ni bestämt er för bröllop? Då kan vi vara med och planera och ni får tid att i lugn och ro fundera på stil av bröllopsbilder. Om ni vill kan vi även hjälpa er att ta fram personliga bröllopsinbjudan, matsedel, placeringskort och tack-kort. 

Hur ser processen efter bröllopsfotograferingen ut?

När vi fotograferat ert bröllop tankar vi in allt material och gör därefter ett första urval av bilder. Vi bokar in ett möte för visning av ert bröllopsfoto och tillsammans med er väljer vi ut favoriterna och vilka bilder vi ska förstora, rama in eller sätta in i album. Du kan också få bröllopsbilderna digitalt. 

 

Vi gör all efterbearbetning själva; vi printar bilderna, ramar in och gör album, vilket innebär att du får en högkvalitativ produkt. 

Hur lång är leveranstiden på bröllopsbilderna?

Vår ambition är att hålla leveranstiden kortast möjligt. Av erfarenhet vet vi dock att det oftast tar längre tid än man tror, dels för er att välja ut de bröllopsbilder ni vill ha, och därefter ska vi redigera, förstora, skriva ut och sätta in i album. Räkna med 3-4 veckors leveranstid. 

Kontaktuppgifter

Telefonnummer växel: 011-16 70 30
E-post: info@fotofabriken.se
Besöksadress: Trozelligatan 16, 602 35 Norrköping

Alla som jobbar här fotograferar också, därför kan vi i perioder vara svåra att nå över telefonen. Du kan alltid maila oss ditt ärende och be om att få bli uppringd. Vi ringer alltid tillbaka till dig så snart vi kan.

Kontaktformulär - Offertförfrågan