Barn & familj-fotografering

Barn- & Familjefotografering

Vi erbjuder både fotograferingar i studio- eller i utomhusmiljö. För dig som har mindre barn har vi även ett specialerbjudande som vi kallar Supermodel med extra förmånlig prisbild. Hos oss kan du även köpa presentkort på fotograferingar, en mycket uppskattad gåva till jul eller för t ex dop.

Prisexempel:

- Seriefotografering inkl ca 45 minuters fotografering och 1 st. framkallad bild i 18x24 cm och 1 st digital fil i mobil / webbformat, 1 295 kr. En timmes bokad visningskonsultation ingår också.

- Enbildsfotografering (ex till mormor, mammas 50-års present) inkl. framkallad bild 30x40 cm, 1 800 kr

Lite information och tips till dig som besöker oss med små barn.

Våra kunder är alltid försäkrade hos oss liksom vår utrustning, det ingår i vår prisbild, precis som vår glada-barn-garanti. Ibland är det bara fel dag helt enkelt. Då fortsätter vi bara med en komplettering en annan dag, det kostar ingenting extra. Tillgång till mikrovågsugn, ombytesrum, skötbord och lekrum för medföljande syskon finns.

När det gäller fotograferingsdagar så rekommenderar vi inte fredag eftermiddag, vår erfarenhet säger att barnen är för trötta den dagen. Det är en fördel att medföljande syskon har en till förälder eller barnvakt med sig medan vi fotograferar det andra syskonet färdigt. Vi har en lekhörna i ett angränsande rum för självgående barn.

Efter fotografering bokar vi tid för bildvisning hos oss. Då får du möjlighet att välja bilder och beställa flera bilder och bildprodukter. I samband med fotograferingen får du med dig prislista, vid visning fyller du även i en samtyckesblankett till bildlagring och information om hur vi behandlar dina personuppgifter mot bakgrund av GDPR. När ni väl är här på bildvisningen sätter ni er bekvämt i soffan, med en kopp varmt kaffe eller te, och förbereder dig för bildvisning med det bästa du vet! Då är det ett bra tillfälle att ordna barnvakt.